Zsigó Csaba

Salut! Mă numesc Csaba.


Ce înseamnă pentru mine fotografia ?

   Fotografia e o viziune unică, deoarece fiecare om are o viziune total diferită, e un lucru de neexplicat în cuvinte. Prin fotografii îmi pot arăta viziunea, iar prin aceasta vreau să cunosc oameni noi și să îi fac fericiți !


Cum am început cariera de fotograf ?

   Încă din clasele 5-8 mi-am găsit pasiunea pentru fotografie, însă nu am avut stare financiară pentru a achiziționa un aparat foto, așa că descărcam fotografii de pe internet și le editam ( le schimbam fundalul, decupam, fiind pasionat de mașini, am început să fac chiar tuning in Photoshop ).

   Cum au trecut anii, am ajuns la facultate. Învățam binișor, am început să fac proiectele colegilor contracost, dar mai și primeam bursă, și uite că am reușit să-mi cumpăr primul meu aparat DSLR. La început habar nu aveam cum funcționează, non-stop stăteam la cămin uitându-mă la tutoriale pe internet, nu mergeam nici la anumite cursuri din cauza asta, dar încet am stăpânit aparatul.

   Am ajuns inginer la o firmă, dar m-am lăsat după nici jumătate de an. Mi-am dat seama, că lucrând în alt domeniu, nu îmi pot petrece destul timp dedicându-mă fotografiei. De atunci mă ocup doar cu asta, îmi place enorm ceea ce fac, o fac din pasiune, încerc să evoluez după fiecare fotografie făcută.


   Abia aștept să te cunosc și să capturez cele mai frumoase momente ale evenimentului tău !

Powered by SmugMug Owner Log In